Ihon pigmenttimuutokset, niiden hoito ja tuotevinkki

 

Kärsitkö pigmenttimuutoksista iholla tai häiritsevistä ihovirheistä? Kaipaako iho tasoitusta ja kuulaampaa sävyä? Ihon pigmenttimuutoksiin, niin sanottuihin maksaläiskiin ja muihin pieniin ihovirheisiin joiden vuoksi iho ei ole tasainen, on saatavilla erilaisia apukeinoja. Tämä blogiteksti sisältää vinkkejä näiden häiritsevien tekijöiden hoitoon ja ehkäisyyn, sekä asiakkaidemme kokemuksia omasta tuotteestamme. Jos haluat vieläpä hoitaa ihoasi niin että saat kokea hoidon yhteydessä hieman luksusta, niin tästä löydät lisää tietoa asiasta

Mistä pigmenttimuutokset voivat johtua?

Pigmenttimuutoksia ja pieniä ihovirheitä aiheuttaa esimerkiksi liiallinen auringonotto ja ihon suojaamatta jättäminen auringossa, eräät lääkkeet, hormonaaliset muutokset sekä tulehdukset ja ihovauriot. Myös raskaudet sekä esimerkiksi hajuveden tai muun vastaavan aineen ihokosketus yhdessä auringonvalon kanssa saattavat saada aikaan niin kutsuttuja maksaläiskiä.

Miten häiritseviä ihomuutoksia voi hoitaa?

Vaaleampia pigmenttimuutoksia ja paikallisia virheitä iholla on mahdollista hoitaa erilaisia kotituottein, ja niitä on mahdollista myös ehkäistä etukäteen.

Yksi Fhitoflora Estetican myymistä, suosituimmista luonnollisiin aineisosiin pohjautuvista tuotteista ihon pigmenttimuutosten vaalentamiseen ja niiden ehkäisemiseen on Natur Nuan Pearl Esprit -pakkaus, joka sisältää kolme eri tuotetta: kasvovoiteen ja seerumit sekä yö- että päiväkäyttöön. Pearl Esprit -tuotesarjasta tekee ainutlaatuisen sen sisältämät ainesosat; ylellinen helmijauhe, raikas ruusunmarjahyytelö sekä lipoiinihappo ovat tehokkaita antioksidantteja taistelussa pigmenttimuutoksia ja ihon ikääntymistä vastaan. Helmijauhe on kirkasta ja äärettömän hienojakoista; se kuorii näiden ominaisuuksiensa avulla ihoa hellävaraisesti eikä vaurioita ihoa millään tavalla.  Voide sopii kaikille ihotyypeille, ja se sisältää myös suojan haitallisia auringon UVA- ja UVB -säteitä vastaan.  Pearl Esprit paketti on lisäksi ylellinen, kaunis lahjapakkaus joten se on oivallinen lahjaidea läheiselle, joka arvostaa laadukasta kosmetiikkaa ja kaipaa hyvää tuotetta tasoittamaan ihoa.

Asiakkaidemme kokemuksia Pearl Esprit -tuotteesta:

Ihon sävy tasoittui huomattavasti muutaman viikon käytön jälkeen.”

”Tuote on ihanan neutraali niin tuoksultaan kuin koostumukseltaan. Olen kärsinyt aiemmin herkästä ihosta, joka alkaa helposti punoittamaan uusien ihonhoitotuotteiden käytön jälkeen. Nyt tällaista reaktioita ei tullut.”

”Tuote on kalliimman oloinen, todella hyvälaatuista kosmetiikkaa. Olen yllättynyt, koska en ole aiemmin käyttänyt näin laadukasta luonnonkosmetiikkaa.”