Anti Age Kasvovoide

32,00 

Hyaluronihappo syväkosteuttava ihoa ja auttaa soluja uudistumaan. Aprikoosi sisältää runsaasti kivennäisaineita ja B-vitamiineja (B1,B2,B3,B5), jotka vahvistavat kudosta ja torjuvat vapaita radikaaleja.

Kuvaus

ecoSeos™ Anti Age- Hyaluronihappo + Apricot

Suurimolekyylinen hyaluronihappo lisää tehokkaasti kosteutta ihon pintakerroksissa silottaen juonteita. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi.

Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ikääntyvän ihon
kuivumista ja veltostumista. EcoSeos™ Anti Aging voiteen sisältämä hyaluronihappo ja aprikoosiuute toimivat ihon syvänesteytyksen uudistajana. Aprikoosissa on runsaasti A-vitamiinin beetakaroteenia. Se on myös fosforin, magnesiumin, kaliumin, raudan, B3- ja B5-vitamiinien, öljyhapon ja linolihapon lähde.

Nämä aineet ovat erittäin tärkeitä ihon elinvoiman ja terveyden kannalta. Nämä suuret määrät vitamiineja yhdessä hyaluronihapon kanssa tehostavat solujen uudistumista ja pitävät ihon kosteana. EcoSeos™ Anti Age voide on ihana iholla sen pehmeän kevyen koostumuksen ansiosta. Voide imeytyy nopeasti jättäen iholle pehmeyden ja mukavuuden tunteen. Suositella 30 +

Tuote alkuperämaa: Espanja.
Maahantuonti/Importör www.ecoseos.com
Ei sisällä mineraaliöljyjä, parafiinia tai synteettisiä säilöntäaineitä.
100 % ainesosista on luonnon omia raaka-aineita.
Sopii vegaaneille.
Pakattu kierrätettävään lasipakkaukseen.