Bio Active Lifting-Kasvovoide

42,00 

Kasviperäinen skvalaani, joilla on kiinteyttävä vaikutus. Tunkeutuu ihon syvempiin kerroksiin. Ylläpitää ihon kosteutta ja stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Sisältää bioactiivinen kasviproteiini, joka hoitaa ryypyistä, kuiva ja veltostunut ihoa.

Kuvaus

ecoSeos™ Bio Active Lifting- kasvovoide

ecoSeos™ Bio Active Lifting kasvovoide vähentää oksidatiivisen stressin eli hapettumisstressin aiheuttamia negatiivisia ihovaikutuksia. Voiteen antioksidantit suojaavat soluja vapaiden radikaalien vahingoilta.

Bio Active Lifting kasvovoiteessa on luonnon ainesosa Phyto-skvaleeni, jota uutetaan kasveista ja joka kykenee tunkeutumaan ihon syvimpiin kerroksiin. Lisäämällä solujen hapettumista ja estämällä veden poistumista kudoksista, ihon kosteustasapaino ja kimmoisuus säilyy.

Bio Active Lifting toimii myös UV-säteilyn neutraloijana, estäen solukalvojen ja niiden mekanismin asteittaista kulumista. Kasvovoiteen sisältävät kasviproteiinit auttavat löystynyttä ja kuivaa ihoa uudistumaan. Skvalaania esiintyy ihossa luontaisesti, mutta sen tuotanto heikkenee iän myötä.

Kasveista johdettu hellävarainen aine ei ärsytä ihoa ja se imeytyy nopeasti edistäen muiden hyödyllisten aineiden imeytymistä ihoon. Helposti levittyvä voide antaa iholle pehmeän ja samettisen tunteen, eikä se tunnu rasvaiselta. Sopii hyvin herkällekin iholle, sillä se ei yleensä ärsytä ihoa lainkaan. ecoSeos™ Bio Active Lifting kasvovoide sopii erinomaisesti väsyneelle, samealle ja kosteutta kaipaava iholle. Suositella 50+

Tuote alkuperämaa: Espanja.
Maahantuonti/Importör www.ecoseos.com
Ei sisällä mineraaliöljyjä, parafiinia tai synteettisiä säilöntäaineitä.
100 % ainesosista on luonnon omia raaka-aineita.
Sopii vegaaneille.
Pakattu kierrätettävään lasipakkaukseen.