Mádara Amino-Fill 3D Lifting Booster Kiinteyttävät Ampullit

32,80 

Kohottava tehohoito kiinteyttää ja tasoittaa ihon pintaa tehden siitä pehmeämmän tuntuisen.

Kuvaus

Mádara Amino-Fill 3D Lifting Booster Kiinteyttävät Ampullit

Mádara Amino-Fill 3D Lifting Booster Kiinteyttävät Ampullit tehosta kauneudenhoitorutiiniasi tällä kohottavalla tiivisteellä, ja nauti välittömästi kiinteämmästä ja tasaisemmasta ihon pinnasta.

Kronologinen ikääntyminen aiheuttaa ihon ja ihonalaiskudoksen heikentymistä, joka johtaa soluväliaineen epätasapainoon. Ihonalaisen rasvan väheneminen näkyy yleisesti ihon kimmoisuuden menetyksenä ja velttoutena. Ihon pinta alkaa näyttää epätasaiselta ja siihen muodostuu juonteita ja ryppyjä. 

Käyttö: aamuisin tai juuri ennen tärkeää tapahtumaa, kun ihon täytyy olla parhaimmillaan 

Levitä ampulli aina alimmaiseksi kerrokseksi ennen muita ihonhoitotuotteita.
Lisää aina ihotyyppisi tarpeiden mukainen kosteusvoide.
Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi käytä ampulleja 10 päivän kuurina. Jatka hoitoa 2-3 kertaa viikossa
ylläpitääksesi tuloksia.
Avaa ampulli. Levitä tuote puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Käytä 24 tunnin kuluessa avaamisesta.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta

Sertifiointi: ECOCERT, Cosmos organic, Pähkinätön, Gluteeniton, Vegaani,  Ei testattu eläimillä.

Pakkauksen kierrätys: Muovipakkaus: puhtaana muovinkeräykseen tai sekajätteeseen

INCI: Aqua/Water, Glycerin, Isoamyl Laurate, Prunus Amygdalus (Almond) Dulcis Oil*, Cetearyl Alcohol, Silica, Glyceryl Stearate Citrate, Palmitoyl Isoleucine, Cyathea Cumingii (Fern) Leaf Extract, CI 77891 (Titanium Dioxide)***, CI 77019 (Mica)***, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Cellulose, Lactic Acid, Xanthan Gum, Aroma/Fragrance, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Sodium Phytate, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**

Mádara:

Mádara valmistaa korkealaatuisia luonnonkosmetiikkatuotteita pohjoisen luonnon tehokkaista kasviraaka-aineista. Solutasolta katsoen kasvit ja ihmiset ovat sukulaisia, ja ästä johtuen luonnonkosmetiikkatuotteet ovat erityisen tehokkaita: ne puhuvat samaa kieltä ihosi ja jokaisen solusi kanssa. Mádaran tuotteet sisältävät luomusertifioituja, baltialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Kasvit ovat oppineet selviytymään pohjoisen ankarissa olosuhteissa ja imemään itseensä täydet siemaukset aurinkoa aina kun se ilmestyy. Pohjoisen alueen lyhyiden kesien aikana kasvit keskittävät kaiken energiansa lyhyeen kukintokauteen ja tiivistävät itseensä ainutlaatuisen määrän aktiiviaineita. Tästä johtuen kasviuutteet ovat erityisen voimakkaita ja tehokkaita. Mádara täyttää kansainvälisen ECOCERT -standardin asettamat vaatimukset täysin luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta. Tuotteita testaavat sertifioidut dermatologistit ja vapaaehtoiset kuluttajat.