Mádara Hyaluronic Collagen Booster Kosteuttavat Ampullit

32,80 

Kollageenintuotantoa tehostava hoito kohentaa kuivan, ärtyneen ja ohentuneen ihon kuntoa.

Kuvaus

Hyaluronihappoa ja vettä sitovia kasvisokereita sisältävät ampullit kohentavat välittömästi kuivan, kosteusköyhän, kireän, ärtyneen ja ohenevan ihon kuntoa. Ne auttavat myös ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin ja juonteisiin. Tuote stimuloi ihon proteiinirakennetta tehden ihosta kimmoisamman, sekä muodostaa iholle sen suojakerrosta vahvistavan kosteuttavan kalvon.

Ecocert-sertifioitu. Pähkinätön. Gluteeniton. Vegaaninen.

Käyttööhje:

Käytä boosteria pohjatuotteena, jotta aktiiviset ainesosat imeytyvät parhaiten. Levitä puhtaalle iholle aamuisin tai iltaisin ja viimeistele kosteusvoiteella.Avaa ampulli kärjestä. Levitä kasvoille ja kaulalle. Käytä yksi ampulli loppuun 24 tunnin kuluessa.Parhaimman tuloksen saavuttaaksesi, käytä ampulleja tehohoitona kymmenen päivän ajan ja sen jälkeen 2-3 kertaa viikossa vaikutuksen ylläpitämiseksi

 

Inci:
Aqua, Glycerin, Isoamyl Laurate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Sodium levulinate, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xylitol, Aroma, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium anisate, Cellulose, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopherol, CI 77491 (Iron oxide)