Viinirypäleöljy

19,00 

verkkokauppa TampereKylmä puristettu viinirypäleöljy

[raw]





Shareviinirypäleöljy

Click here to learn more


[slider]

Osasto:

Kuvaus

Viinirypäle
BIO viinirypäleensiemenöljy on kasviöljy, joka soveltuu käytettäväksi kaikille ihotyypeille, mutta sillä on useita hyödyllisiä, parantavia ominaisuuksia sellaiselle iholle, joka on rasvaisempi tai kuivempi kuin normaali iho. Siinä on tärkeä prosyanidiinilla-pitoisuus, joka on erinomainen antioksidantti ja erittäin tehokas torjumaan vapaita radikaaleja estäen tärkeiden solujen tuhoutumisen keholle. Suuri määrä C- ja E vitamiineja, auttavat kirkastamaan ja tasoittamaan lääkkeiden tai auringon aiheuttamia ihon pigmenttimuutoksia. Viinirypäleöljy on erittäin suositeltavaa iholle joka kärsii psoriaasista, tai muu ekseeman hoitamiseksi.

Se sopii myös couperosasta kärsivälle iholle ,koska se sisältää flavonoideja, Omega 6:ta, A-, D- ja K -vitamiinia,jotka auttavat parantamaan ihon verisuonten toimintaa ja vahvistavat kudosta. Rypäle on hedelmä, jossa on paljon luonnon sokeria, vitamiineja ja hivenaineita, kuten kalsiumia, magnesiumia ja kaliumia. Viinirypälesiemenöljyllä on erilaisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä hyvin täydellisen öljyn ja siksi sitä voidaan käyttää eri aloilla, kuten gastronomian parissa tai ruokavalion tai ihon hoitamiseen. Viinirypäleöljy on ohut, pehmeä ja miellyttävä tuote joka kosteuttaa erittäin tehokkaasti.

Näiden lisäksi tärkeä tanniinien, vitamiinien ja happojen määrä tekevät siitä erittäin tehokkaan kuorinnan, jossa on kirkastavia ja suojaavia ominaisuuksia. Se on ihanteellinen myös torjumaan ihon ikääntymistä, koska se antaa iholle valoisuutta ja hehkua, jättäen ihon uudistuneeksi ja kiinteäksi. Öljy sisältää myös UVA- suojan ja sopii erinomaisesti käytettäväksi hieronnoissa ja rentouttavissa kylpylöissä. Lisäksi see sisältää rauhoittavia sekä pehmentäviä ominaisuuksia, jotka helpottavat lihasjännityksiä. Parhaan hyödyn viinirypäle öljystä saa esimerkiksi suihkuun jälkeen kun öljy pääsee paremmin imeytymään ihon ollessa vielä lämmin, jättäen iholle pehmeyden, kosteuden ja mukavan tunnun.

Käyttö: Soveltuu hierontaöljyksi sellaisenaan tai muihin öljyihin sekoitettuna sekä pohjaöljyksi että aromaterapeuttisiin öljyihin. Voidaan ihotyypistä riippuen sekoittaa muihin öljyihin. Sopii mm. voiteisiin, saippuaan ja hiustenhoitotuotteisiin. Lisäksi sitä käytetään selluliittiongelmien torjumiseksi, silmänympärystuotteena seerumina tai meikin poistoaineena. Ecoseos viinirypäleöljy on 100 % puhdasta siemenistä kylmäpuristettua kasviöljyä. Valmistettu menetelmillä, jotka eivät muuta aineosien ominaisuuksia. Sisältää runsaasti rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä ihon hyvinvoinnille. Ecoseos viinirypäleöljyn siemenperäisyys on etelä-Espanjasta ja uuttaminen on tapahtunut Espanjassa 100 % luomu,Sopii vegaaneille ja Pakattu kierrätettävään lasipakkaukseen. Katso lisää tuotteita tästä: https://www.luonnonkosmetiikka-kosmetologi.fi/kauppa/arganoljy/